• Jaga lugu:

  Lassil korruptsiooni tõttu kriminaalasi

  Usalduse kaotuse tõttu vallandatud rahandusministeeriumi asekantsler Peep Lass müüs märtsis kantsler Agu Lellepile turuhinnast 100 000 krooni võrra madalamalt riigile kuuluva sõiduauto Audi A6. Kuigi minister Siim Kallas vastas kohe pärast ametisse asumist eitavalt rahandusministeeriumi tippametnike taotlusele uued ametiautod osta, ostis Lellep 29. märtsil endale ASist Reval Auto soodushinnaga uue Audi A6.
  Esialgsetel andmetel sõiduautot riigivara registris arvele ei võetud ning ligi kümne päeva möödudes müüs asekantsler Lass sama auto kehtivat sõiduautode võõrandamise korda rikkudes 330 000 krooni eest Lellepile. Mõni nädal pärast auto ostmist lahkus Lellep uue ministri survel ametist. Rahandusministeeriumi nõunik Daniel Vaarik rääkis varem, et rahandusministeeriumi tellitud ekspertiis näitas, et auto turuhind oli sel ajal 430 000--450 000 krooni. Seega tekitas Lass riigile umbes 100 000 krooni kahju, mis oligi vallandamise aluseks.
  Vaarik rääkis, et kuigi autoga tehtud tehingud leidsid aset juba kevadel, sai minister sellest teada alles mõni nädal tagasi ja sedagi juhuslikult. Nimelt oli tehingutega seotud dokumentatsioon samuti korruptiivsetes tegudes kahtlustatava ministeeriumi haldusosakonna juhataja Teet Jõerüüdi käes. Kaitsepolitsei tehtud läbiotsimise käigus leiti Jõerüüdi töömaterjalide hulgast ka Lassi ja Lellepi poolt Audi A6ga tehtud tehingute paberid, selgitas Vaarik.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
7 asja, mida tuleks oma CVs kohe muuta
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.