Kaido Einama • 2. november 1999 • 1 min
Jaga lugu:

Microlink alustas serveritootmist

Microlink konkureerib teiste serveritootjatega kiire tarneaja ja üle-eestilise teenindusega.

Inteli platvormil server suudab teenindada kuni kahtsadat töökohta. Peamine eelis võrreldes välismaiste serverite pakkujatega on Microlinki arvates kiirem tarneaeg ja hea teenindusvõrk. Microlinki serverite tootejuht Raul Tölp ei pea õigeks arvamust, et kodumaised serverid on margiserveritest ebatöökindlamad. «Kõik tarnijad vastavad samuti ISO 9001 sertifikaatidele ja meil on samad komponendid mis margiserveriteski,» põhjendab ta. Tänu laiendamisvõimalustele sobib server ka kiirestiarenevale firmale. Üks serveritootmise alustamise põhjustest oli infotehnoloogia täiskomplekti pakkumine.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt