2. november 1999 • 1 min
Jaga lugu:

Reform jah, aga mitte seal kus mina olen

Riigkantselei avaliku halduse büroo värske juhataja Väino Sarnet ütleb eilses Äripäevas et muudatustele on alati vastas jõud las-jääda-nii-kui-oli: «Et vaja muuta, sellega on kõik nõus. Aga mitte seal kus on minu huvid. Või mitte kohe vaid järgmisel aastal». Sarneti sõnadele elavaks näiteks on majandusminister Mihkel Pärnoja. Koalitsioonileppesse sisse kirjutatud teede- ja side- ning majandusministeeriumi ühendamine takerdus vaidlustesse kes peaks olema ühendaja ja kes ühendatav. Kuni jõudis finaalini - Pärnoja ütleb eilses Eesti Päevalehes, et tema mingit võitu ministeeriumide ühendamises ei näe. Ministeeriumide ühendamine lükkub määramatusse tulevikku. Kui üldse tuleb. M.o.t.t

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt