• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vaikuseperiood börsil kestab

  Tallinna börs näitas eile taas erakordset võimet säilitada rahu olukorras, kus ümberringi maailma börsidel elu keeb ja indeksid löövad kui mitte päris uusi rekordeid, siis vähemalt liiguvad aasta kõrgeimate tasemete poole.
  ÄP indeks seisis eile peaaegu paigal, tehes tagasihoidliku, 7,37 miljoni kroonise börsikäibe juures 0,07protsendilise sammukese üles, 266,21 punktile. Enamiku liideraktsiate hinnad ei muutunud üldse.
  Samas vahendas uudisteagentuur Reuters eile Eesti maaklerite sõnu, kes teatasid, et on vaid aja küsimus, kui investorid sisenevad selgelt allahinnatud turule ja ilmselt juhtub see juba lähemas tulevikus.
  Eeldused võimalikuks tõusuks loob maailma aktsiaturgudel, teiste hulgas ka meie naabrite, Rootsi, Soome ja Venemaa turul, toimuv aktsiahindade jõuline tõus, Hansapanga reitingu tõstmine S&P poolt ja meie tööstusettevõtete tugevad majandustulemused.
  Eile avaldas oma 9 kuu majandustulemused Tallinna Külmhoone. Viimasel ajal ebakorrektsete investorsuhete tõttu negatiivset tähelepanu pälvinud Külmhoone eilsed majandustulemused pakkusid muserdunud väikeinvestoritele mõningat hüvitust.
  Kuuma suve tekitatud meeletu jäätiseisu kindlustas Tallinna Külmhoonele juba septembri lõpuks sama suure käibe kui möödunud aastal kokku ja isegi 1,9 korda suurema kasuminumbri. Julgelt võib väita, et kuum suvi polnud ainus heade tulemuste põhjus. Suur osa oli siin kindlasti ka õnnestunud tootearendusel ja marketingitegevusel.
  Vaatamata positiivse taustaga uudiste rohkusele, kukkus turu üldist suunda suuresti määrav Telekomi aktsia eile hommikul Londonis taas kõigi aegade madalaimale tasemele, 14,35 USDni. Õhtul aktsia hind tõusis siiski veidi, liikudes 14,425 USD ehk 72,26 kr tasemel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Enefit Greeni aktsionärid kinnitasid dividendi
Täna toimus Enefit Greeni aktsionäride koosolek, kus kinnitati 0,151 eurone dividend, selgub börsiteatest.
Täna toimus Enefit Greeni aktsionäride koosolek, kus kinnitati 0,151 eurone dividend, selgub börsiteatest.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus IT-minister, aasta reklaamiagentuur ja revolutsioon tervishoius
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
Eesti saab leevendada inflatsiooni mõju, hinnatõusu ennast pidurdada on raske
Kuivõrd inimeste ostujõust viiendiku, vaesematel isegi kolmandiku viinud hinnatõus on põhjustatud peamiselt Eestist väljaspool tekkinud põhjustest, napib ka võimalusi, kuidas seda siin kohapeal pidurdada.
Kuivõrd inimeste ostujõust viiendiku, vaesematel isegi kolmandiku viinud hinnatõus on põhjustatud peamiselt Eestist väljaspool tekkinud põhjustest, napib ka võimalusi, kuidas seda siin kohapeal pidurdada.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.