• Jaga lugu:

  Firmad saavad detsembrist tasuta abi

  Eesti Autoklubi alustas kampaaniat, millega ta loodab suurendada oma liikmete arvu ettevõtete seas. Selleks pakub autoabi meeskond tasuta tehnilist abi neile, kes on sõlminud liikluskindlustuslepingu autoklubi kaudu. Ettevõtjale ei too see mingit lisakulu, sest kindlustustariif on sama mis mujal. Tasuta kampaania ei puuduta pukseerimisteenust.
  Kampaanias on võimalik osaleda ka neil ettevõtjatel, kes on äsja sõlminud aastase liikluskindlustuslepingu -- kampaaniaga saab liituda alates üleeilsest 2000. a lõpuni. Lepingut on võimalik sõlmida ka varem, tingimusega, et see hakkab kehtima alles pärast olemasoleva lepingu lõppemist. Samast hetkest hakatakse saama tasuta autoabi.
  Huvi kampaania vastu on autoklubi andmetel suur, sest autoabi väljakutse maksab 200 krooni, lisaks 80 krooni iga 15 minuti kohta. Viimane ei puuduta kohalesõitu, vaid konkreetset tööd, mida autoabi mehaanikud auto juures teevad. Niisiis maksab tunniajaline remont teeserval 440 krooni ja huvi selle vastu, et see töö tasuta ära tehakse on igati põhjendatud.
  Samas juhib autoklubi tähelepanu võimalusele, et iga kord ei pruugigi väljakutse eest maksta autoklubi hinnakirjale vastavat hinda. Tasuta lühinumbrilt 188 aitab autoklubi dipet?er leida just konkreetsele hädalisele sobilikuma lahenduse, kas siis autoklubi enda või mõne teise firma kaudu.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Tallinna börsil ei langenud täna ükski aktsia
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Inbank tegi Poola toel teises kvartalis müügirekordi
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.