ÄP fototoimetus • 2. detsember 1999 kell 22:00

Firmad saavad detsembrist tasuta abi

Eesti Autoklubi alustas kampaaniat, millega ta loodab suurendada oma liikmete arvu ettevõtete seas. Selleks pakub autoabi meeskond tasuta tehnilist abi neile, kes on sõlminud liikluskindlustuslepingu autoklubi kaudu. Ettevõtjale ei too see mingit lisakulu, sest kindlustustariif on sama mis mujal. Tasuta kampaania ei puuduta pukseerimisteenust.

Kampaanias on võimalik osaleda ka neil ettevõtjatel, kes on äsja sõlminud aastase liikluskindlustuslepingu -- kampaaniaga saab liituda alates üleeilsest 2000. a lõpuni. Lepingut on võimalik sõlmida ka varem, tingimusega, et see hakkab kehtima alles pärast olemasoleva lepingu lõppemist. Samast hetkest hakatakse saama tasuta autoabi.

Huvi kampaania vastu on autoklubi andmetel suur, sest autoabi väljakutse maksab 200 krooni, lisaks 80 krooni iga 15 minuti kohta. Viimane ei puuduta kohalesõitu, vaid konkreetset tööd, mida autoabi mehaanikud auto juures teevad. Niisiis maksab tunniajaline remont teeserval 440 krooni ja huvi selle vastu, et see töö tasuta ära tehakse on igati põhjendatud.

Samas juhib autoklubi tähelepanu võimalusele, et iga kord ei pruugigi väljakutse eest maksta autoklubi hinnakirjale vastavat hinda. Tasuta lühinumbrilt 188 aitab autoklubi dipet?er leida just konkreetsele hädalisele sobilikuma lahenduse, kas siis autoklubi enda või mõne teise firma kaudu.

Autor: ÄP

Hetkel kuum