• Jaga lugu:

  Enamik kortereid müüakse laenuga

  Eluasemelaenu tingimuste lihtsamaks muutumine on laenuga müüdavate korterite osakaalu tõstnud 80--90% tasemele.
  Vaatamata korterituru aktiivsusele on hinnad püsinud ühel ja samal tasemel. Ober-Haus Kinnisvara Mustamäe kontori juhataja Deivi Vaht märgib, et omanikud panevad küll korterid müüki senisest veidi kõrgema hinnaga, kuid ostjad pole uute hindadega kaasa läinud. «Läbirääkimistel hind ikkagi natuke läheb allapoole,» kinnitab Vaht. Kahetoalise korteri eest küsitakse tema sõnul Mustamäe üheksakordsetes majades juba 180 000--190 000 krooni, aga tehingut sellel hinnatasemel enamasti ei sooritata. Pindi Kinnisvara maakleri Pärle Seppingu arvates on hinna üle tingimist viimasel ajal siiski vähemaks jäänud, ka tema kinnitusel pole hinnad tõusnud.
  Läbikäidavate tubadega korterid maksavad ligikaudu 15% vähem kui eraldi tubadega korterid. Kivimajade korterid on paneelmajade korteritest Vahti sõnul keskmiselt 30% kallimad. Remonditud kahetoaliste korterite eest on ostjad valmis maksma kuni 250 000 krooni. Remontivajavad korterid on märksa odavamad -- 160 000 krooniga on läbikäidavate tubadega korter võimalik osta ka keskmistel korrustel, märgib Arco Vara maakler Lauri Laanoja.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Nasdaq ainukesena napis plussis
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: kuidas kutsuda vaktsineerimiskiirabi enda ettevõttesse?
Teisipäevases hommikuprogrammis räägime nii vaktsineerimisest, värskelt raha kaasanud idufirmast, tehase ehitusest keset Eestit kui ka konkurentsiraportite põnevatest leidudest.
Teisipäevases hommikuprogrammis räägime nii vaktsineerimisest, värskelt raha kaasanud idufirmast, tehase ehitusest keset Eestit kui ka konkurentsiraportite põnevatest leidudest.
Raadiohommikus: Lehar Küti uued ametid, hämarad poed ja kuuma kooli tihe sõel
Endine KredExi juht Lehar Kütt asus sel nädalal juhtima Coop Panga äriklientide uut tooteliini, samuti hakkab ta otsustama Euroopa miljardite jõudmise üle Eesti ettevõteteni rahastus InvestEU. Esmaspäevases hommikuprogrammis teeme mõlemast uuest ametist juttu.
Endine KredExi juht Lehar Kütt asus sel nädalal juhtima Coop Panga äriklientide uut tooteliini, samuti hakkab ta otsustama Euroopa miljardite jõudmise üle Eesti ettevõteteni rahastus InvestEU. Esmaspäevases hommikuprogrammis teeme mõlemast uuest ametist juttu.