Madli Zobel • 2. märts 2000 kell 8:19

Homme algab turunduskonverents

Homme toimuval Balti Turunduskonverentsil räägivad spetsialistid turu-luurest, brändidest, sihtturundusest jm. Valitsuse visiooni Eesti kui riigi kommunikatsioonistrateegiatest esitab peaministri büroo juht Kaarel Tarand.

Trendide sessioonis räägitakse ostujõust ja kaubanduse arengust, võrreldes tavakaubandust e-kaubandusega.

Balti Turunduskonverents on pika traditsiooniga kord aastas toimuv turundusinfot ja ?kogemusi kokkuvõttev konverents, mille eesmärk on täiendada turundusspetsialistide teadmisi Eesti ja kogu Balti turul toimunud muutustest, teha kokkuvõtteid tähelepanu väärivatest trendidest turunduses ja turundusmõtlemise arengus ning omavahel suheldes ja kogemusi vahetades luua visioone tulevikuks.

Eelmisel aastal osales konverentsil 240 Eesti, Läti, Leedu, Poola, Soome, Rootsi ja Norra turundusspetsialisti ning tippjuhti.

Hetkel kuum