Kadi Heinsalu • 6. aprill 2000 kell 7:41

Jõhvi ärimees nabis tänaval kinni raharöövli

Jõhvi ärimees ja volikogu liige Sulev Reelo murdis kesklinnas pikali ja pidas kinni varga, kes oli tema silme all röövinud tänaval ühe firma raamatupidajalt koti 25 000 krooniga, kirjutab eilne Põhjarannik.

Reelo istus parajasti oma autos, kui nägi, kuidas üks mees rebis naisterahvalt koti ja pages Viru Jookide liminaaditehase suunas. Reelo sõitis autoga röövlile järele ja sai ta kätte paarisaja meetri pärast Viru Jookide värava ees.

'Kui ma auto tema juures kinni pidasin ja talle turja kargasin, ei saanud ta esimese ehmatusega midagi aru, mis nüüd lahti on,' rääkis Reelo. 'Kui ta end aga kogus, tiris ta noa lagedale, kuid mul õnnestus ta pikali visata ja käsi selja taha väänata.'

Kolme minuti pärast jõudis sündmuskohale politsei, kes röövli vahistas. Selleks osutus 27aastane Tallinnast pärit Valeri.

Hetkel kuum