Toomas Truuverk • 9. mai 2000 kell 11:31

Ameerika Aktsiamängul juba 476 osalejat

Äripäeva ja investeerimisfirma LHV koostöös korraldatava investeerimismänguga oli täna hommikuks liitunud juba 476 inimest ja pidevalt liitub uusi mängijaid.

Eile alanud ja 16. juunini kestev aktsiamäng võimaldab investoritel matkida virtuaalse rahaga investeerimist maailma suurimal aktsiaturu Ameerika Ühendriikides. Korraldajad loodavad läbi mängulise elemendi aidata inimestel omandada investeerimisoskusi, -kogemusi ja ka -harjumust. Paljud tänased mängijad on valmis tulevikus investeerima kindlasti ka isiklikku raha ja seda nii Eesti kui välismaistele aktsiaturgudele.

Mängu Äripäeva poolse organisaatori Romet Kreegi sõnul on korraldajad koostöös mängu toetajate Microlinki ja Esmofoniga pannud osavõtjatele välja ahvatlevad auhinnad, sealhulgas peaauhind 100 000 krooni, personaalarvuti ja mobiiltelefonid.

Ameerika Aktsiamängu näol on tegemist esimese omataolisega Eestis. Mujal maailmas on virtuaalsed aktsiamängud väga levinud ja neis osalevad miljonid inimesed üle kogu maailma.

Ameerika aktsiamänguga on võimalik liituda kuni 31. maini interneti aadressil www.ameerika.com. Mäng lõppeb 16. Juunil ja auhinnad leiavad omaniku veel enne Jaanipäeva.

Hetkel kuum