Toomas Truuverk • 15. mai 2000 kell 14:19

Plaanitakse Eesti Instituudi avamist Hiinas

Hiina RV Shandongi provintsi delegatsioon arutab Tallinna linna, haridusministeeriumi ja Eesti Kõrgema Kommertskooliga (EBS) konkreetseid koostööprojekte hariduse vallas ja Eesti Instituudi avamise võimalusi Hiinas.

13. kuni 17.maini viibib Tallinnas Hiina RV Shandongi provintsi 7-liikmeline haridusdelegatsioon. Hiina haridusdelegatsiooni ametlik vastuvõtja on Eesti Kõrgem Kommertskool (EBS).

Viiepäevase külaskäigu jooksul arutatakse Eesti Kõrgema Kommertskooli (EBS), Tallinna Linnavolikogu ja Haridusministeeriumiga Eesti Instituudi (Estonian Institute in China) avamise võimalusi Jinanis, mis on 86 miljonilise Shandongi provintsi pealinn.

Esimese konkreetse projektina alustab EBS koostöös Shandongi ülikooliga (Chinese Women`s College, Shandong) hiina üliõpilaste koolitamist Eesti Kõrgemas Kommertskoolis (EBS) rahvusvahelise ärijuhtimise magistriõppe programmi raames.

Hetkel kuum