Inno Tähismaa • 19. mai 2000 kell 15:30

Kalevi suursõit toimub 1-2 juulil

Varasemalt rahava hulgas väga populaarne suursõit Pirita-Kose-Kloostrimetsa ringrajal toimub tänavu 1. ja 2.juulil, otsustas tänane Havoline Kalev 39nda mootorrataste suursõidu teine orgkomitee koosolek, teatas Tallinna volikogu pressiteenistus.

Võistluste juht Raido Rüütel andis ülevaate Kalevi Suursõidu ettevalmistuste käigust, millega ollakse graafikus.

Töö on lõpetanud ekspertiiskomisjon, kes selgitas välja, millises seisukorras on Pirita-Kose-Kloostrimetsa ringraja kate. Tallinna Kommunaalameti juhataja Ain Valdmanni sõnul eraldas linn remondiks üle 800 000 krooni, millele lisandub veel 300 000 krooni jooksva remondi raha. Sellega loodetakse korda teha kõige viletsamas seisukorras olevad lõigud.

Valdmann ütles ka, et töödega on juba algust tehtud.

Võistlejatest rääkides ütles Raido Rüütel, et võistlus tõotab tulla põnev ja seda eriti superbikeŽide klassis, kus võistleb kaasa 5 sportlast Inglismaalt (John Caffrey, Dave Voollams, Hayden Kirby, Dave Kerby ja Roy Jeffreys) ja üks Austraaliast (Roger Wallis). Lisaks neile võistleb külgvankrite klassis Hollandi meeskond (Martin Koning - Paul Kamp). Kaasa teevad kõik Eesti paremad.

Hetkel kuum