Ülo Toomsalu • 29. mai 2000 kell 7:02

Tina Turner tuleb augustis Tallinna laulma

'Tina Turner laulab augustis Tallinnas,' kinnitas eile Õhtulehele Lauri Laubre promotsioonifirma töötaja. 'Tina Turneri agentidega on olnud pikad kõnelused ja sel nädalal teatab Laubre maailmamainega lauljatari tulekust ametlikult.'

Laubre Baltic Music Promotionsi turundusjuht Meigo Pruudel keeldus eile igasugustest kommentaaridest, lisades vaid, et 'juunis toob Laubre Lauluväljakule Alice Cooperi'.

Õhtulehele kinnitati, et Tina Turner tuleb Tallinna pärast oma kontserti Helsingi Finnair Arenal, seega augusti esimesel poolel. Soomes paluti lauljatarilt lisakontserti, millest ta aga ära ütles.

Turner on kinnitanud, et sellesuvine on ta viimane suur kontsertreis. 'Ma ei kavatse pensionile minna ja teen plaate ka tulevikus, kuid tahan siiski rahulikumalt elada ja mitte ühest linnast ja ühelt lavalt teisele tormata,' on Turner öelnud.

Hetkel kuum