Ülo Toomsalu • 28. august 2000 kell 6:17

Martin Müürsepp rajab Mustamäe teele restorani

Korvpallur Martin Müürsepp ostis Tallinnas Mustamäe tee alguses maatüki ja kavatseb sinna rajada uhke restorani, kirjutab SL Õhtuleht.

'Juba seitse aastat tagasi arutas Müürsepp, et võiks teha omanimelise õllebaari või restorani,' kinnitab SL Õhtulehele üks tema sõpru.

Restoran peaks kerkima aadressil Mustamäe tee 31. Maalapi ost on veel nii värske, et registrisse pole seda jõutud kanda.

Müürsepa sõbrad ei soostunud lähemalt rääkima tulevase restorani menüüst või sisekujundusmõtteist. 'See on eraasi ja kui Martin tahab, siis räägib ta sellest kunagi ise pikemalt,' ütles üks tema tuttavaid.

Mõni päev tagasi alustati platsil koristustöid. 'Tahame järgmise nädala lõpuks platsi puhtaks saada,' ütlesid SL Õhtulehele töömehed, kes saagisid ja loopisid konteinerisse täisjõus kaski ning vahtraid. Mehed kinnitasid, et platsile tuleb restoran. Nad ei teadnud ei kinnitada ega ümber lükata infot selle kohta, kes on maalapi omanik.

Paar kuud tagasi soetas Müürsepp miljoni krooni eest kaheksameetrise kaatri Bayliner Ciera 2655. Veesõiduk ristiti tütarlapsenimega - Britta. Kevadel ostis ligi 15 miljoni krooni suurust palka saav Kreeka klubis Ateena AEK mängiv korvpallur endale ligi miljonilise Range Roveri, eelmise aasta sügisel Tallinna kesklinna kaks miljonit krooni maksnud korteri.

Hetkel kuum