14. september 2000 kell 10:34

Hansapank ostab tudengitele üliõpilaskaardi

Hansapank kannab pangast tänavu õppelaenu võtvatele esimese kursuse tudengitele kontole 75 krooni, mis katab rahvusvahelise ISIC-üliõpilaskaardi soetamise kulud, teatas pank pressiteates.

'Soovime teha oma tudengist klientidele õppeaasta alguses kingituse - selle raha eest saab ta kas võtta endale üliõpilasesindusest ISIC-kaardi või minna näiteks teatrisse,' ütles Hansapank Eesti peadirektor Raul Parusk.

Et Eesti Üliõpilaskondade Liidu ja Ühispanga vahel sõlmitud koostööleping ei luba Hansapangal endal väljastada pangakaardi funktsioonidega ISIC-kaarte, kompenseerib pank kaardi maksumuse kõigile oma esmakursuslastest õppelaenuklientidele. Raha kannab pank tudengite kontole koos laenusummaga alates 1. oktoobrist.

Hansapank kiirendab tänavu ka õppelaenu laekumist tudengite kontole. Kuni 30. septembrini õppelaenulepingu sõlminud tudengitele kannab Hansapank laenu kontole juba pühapäeva, 1. oktoobri hommikuks. Laenutaotluse saab esitada nii Hansapanga kontorites kui ka internetipangas hanza.netis. Hanza.neti kaudu laenu taotledes säästab tudeng 40-kroonise lepingutasu.

Õppelaenu korduvtaotlejatele kannab Hansapank laenu automaatselt kontole 16. septembril.

Hetkel kuum