Kaido Einama • 15. september 2000 kell 12:24

Ober-Haus laieneb Poolasse

Balti regiooni suurim kinnisvarafirma Ober-Haus avab 25. septembril oma esimese kontori Poolas. Ober-Haus Gruppi kuuluv kinnisvaravahendusfirma avab septembris kaks kontorit Krakovis ning järgneva 12 kuu jooksul veel kolmes Poola linnas.

ber-Hausi Kinnisvara juhatuse aseesimees ja Poola projekti käivitaja Peter Gage Morris peab seda Ober-Hausi kasvu loomulikuks jätkuks. 'Pakume esmaklassilist teenust turgudel, kus puudub tihe konkurents või kus suured rahvusvahelised korporatsioonid on keskendunud vaid kitsa välismaalaste ja välisfirmade segmendi teenindamisele,' sõnas Peter Morris.

Ober-Haus Grupi juhatuse esimehe Paul Oberschneideri nägemus on, et kinnisvaravahenduse haru keskendub kohalikele klientidele, mitte vaid välismaistest firmadest rentnike esindamisele.

Mõlemad kontorid hakkavad pakkuma nii elamis- kui äripindade vahenduse teenust, samuti kinnisvara hindamist. Ober-Haus Kinnisvara on regiooni suurim kinnisvarafirma, mille 13 kontoris üle Baltikumi ja nüüdsest ka Kesk-Euroopas töötab enam kui 130 töötajat. Järgides oma tegutsemispõhimõtet - olla klientidele lähemal - avas Ober-Haus hiljuti uue kesklinna kontori Tallinnas Vabaduse väljakul, naabruskonna elanikke teenindava kontori Pirital Regati Majas ning avab oktoobris harukontori Nõmme Keskuses.

Ober-Haus Gruppi tutvustas veebruarikuus oma kinnisvaraturu ülevaates

Euroopa juhtivaid kinnisvaraväljaandeid Euro Property; juunis mainis

Eesti ettevõtete laienemist käsitlevas artiklis Ober-Hausi laienemistrateegiat nii kinnisvaravahenduse kui -arenduse (nt Schlössle Hotel Group) poolelt Wall Street Journal Europe.

Hetkel kuum