Inno Tähismaa • 25. september 2000 kell 17:29

Eesti ärimehed sõidavad Expole Saksamaale

Homme, 26. septembril alustavad 34 Eesti ettevõtte ja organisatsiooni 45 esindajat neli päeva kestvat ärivisiiti Hannoveri maailmanäitusele Expo 2000, teatas kaubanduskoja esindaja.

Ülehomme, 27. september on Expol Eesti rahvuspäev, mille jooksul korraldab kaubandus-tööstuskoda Eestit tutvustava äriseminari Saksa ettevõtjatele, kontaktkohtumised kahe riigi ärimeeste vahel ning seminari Eesti delegatsioonile Hannoveri regiooni võimalustest.

Kaubanduskoja kontaktteenuste grupi juhataja Veste Valki sõnul on tal seminari korraldajana siiras heameel, et lisaks kultuurile ja ajaloole on Eestit maailmanäitusel võimalik tutvustada ka ettevõtluse poole pealt, kuna edusammud majanduses on see, mis Eestit esile tõstab.

Hetkel kuum