• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vargad viisid Kohtla-Järve koolimajast katlad

  600 Kohtla-Järve Järve gümnaasiumi õpilast pidid eile äärepealt lõunasöögita jääma, sest metallivargad olid viinud koolisööklast minema terve kastrulikoorma, kirjutab Põhjarannik.

  Järve gümnaasiumi direktor Sirje Jõemaa istus eile pärastlõunal oma kabinetis ja arvutas, kui palju lähevad maksma uued kastrulid ja katlad, asendamaks nõusid, mille metallivargad sööklast minema viisid. Summa läheneb 20 000 kroonile.
  Eelmise reede öösel surusid vargad lahti Järve gümnaasiumi esimesel korrusel asuva söökla põhjapoolse akna ning viisid minema ligi 40 alumiiniumpotti ja roostevabast terasest katelt. Kahte suurde potti valmiskooritud kartulid valasid vargad lihtsalt põrandale maha.
  Direktor Jõemaa ütles, et varastatud kastrulite ja katelde bilansiline väärtus polnud märkimisväärne, sest suur osa neist oli muretsetud veel nõukogude ajal, kuid sellele vaatamata on kahju siiski suur.
  Eile hommikul sai Kohtla-Järve kriminaalpolitsei teate, et koolist varastatud kastrulid võivad olla ühes Uue tänava majas. Politseinikud leidsid juhatatud aadressil korteri, mille välisuks oli väljastpoolt naelaga kinni löödud.
  'Läksime sisse ja leidsime sealt seitse potti,' ütles Ida-Viru politseiprefektuuri kriminaal-osakonna politseiinspektor Toomas Randmer
  Kuigi politsei otsis läbi kõik metalli kokkuostupunktid, jäid ülejäänud kastrulid leidmata.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Energiaga on kriis, enam ei saa “menetleda”
Riiklikul tasandil tuleb üles leida tahe energiakriisi lahendada. Lähemas tulevikus ei pääseta tõenäoliselt ka arvete kompenseerimisest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Riiklikul tasandil tuleb üles leida tahe energiakriisi lahendada. Lähemas tulevikus ei pääseta tõenäoliselt ka arvete kompenseerimisest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Föderaalreservi rahustav sõnum tõukas USA turge kõrgemale
Täna USA keskpangalt Föderaalreservilt lähtunud sõnumid järgmise intressitõusu kohta rahustasid investoreid sedavõrd, et suuremad aktsiaindeksid asusid tõusma.
Täna USA keskpangalt Föderaalreservilt lähtunud sõnumid järgmise intressitõusu kohta rahustasid investoreid sedavõrd, et suuremad aktsiaindeksid asusid tõusma.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Esimeses kvartalis kasvas ehitusmaht 14 protsenti
Statistikaameti andmetel ehitasid Eesti ehitusettevõtted esimeses kvartalis siin ja välisriikides kokku 14% rohkem kui aasta varem.
Statistikaameti andmetel ehitasid Eesti ehitusettevõtted esimeses kvartalis siin ja välisriikides kokku 14% rohkem kui aasta varem.
Merevaigurongi poolhaagiste veo takistused peaaegu ületatud
„Oleme Merevaigurongi käimalükkamisega lõpusirgel: poolhaagiste veoks mõeldud vagunid on sisuliselt olemas, hinnad on kooskõlastatud ning graafik paigas. Jäänud on vormistada vaid dokumendid,“ ütles Operaili müügiosakonna juht Marko Paatsi logistikauudistele.
„Oleme Merevaigurongi käimalükkamisega lõpusirgel: poolhaagiste veoks mõeldud vagunid on sisuliselt olemas, hinnad on kooskõlastatud ning graafik paigas. Jäänud on vormistada vaid dokumendid,“ ütles Operaili müügiosakonna juht Marko Paatsi logistikauudistele.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.