• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Austria Tabak jaotas tegevuse kaheks

  Eesti tubakatoodete turust 90% haldav Austria Tabak on otsustanud viia oma tegevuse Eestis kooskõlla kontserni struktuuriga teistes riikides ja jaotada tegevuse kaheks, teatas ettevõtte esindaja.

  Austria Tabaki kontsernil on kaks, teineteisest sõltumatut strateegilist tegevusvaldkonda: tubakatoodete tootmine ning tubakatoodete impordi, transpordi ja muude logistiliste teenuste osutamine. Eestis esindavaid neid harusid vastavalt Tobaccoland Eesti AS ja Austria Tabak Eesti OÜ.
  Tobaccoland Eesti ASi juhatuse esimehe Jaak Uusi sõnul on Austria Tabaki kontserni kuuluv Tobaccoland Eesti AS logistikafirma, mis pakub tubakatoodete importimise, ladustamise ning kaubandusele kättetoimetamise teenuseid kõikidele tubakatoodete tootjaile. Tulevikus hakatakse pakkuma analoogilisi teenuseid ka toiduainete ja esmatarbekaupade tootmisega tegelevatele firmadele.
  Samasse kontserni kuuluv Austria Tabak Eesti OÜ tegeleb kaubamärkide Memphis, Trussardi, Arome Vanille, Rumba, Leek jt. esindamise ja müügi edendamisega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: hüvasti, administraator ja garderoobitädi!
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Vanglaleival Hubert Hirve varju nähakse jätkuvalt restoraniäris
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.