Inno Tähismaa • 21. oktoober 2000 kell 10:27

Austria Tabak jaotas tegevuse kaheks

Eesti tubakatoodete turust 90% haldav Austria Tabak on otsustanud viia oma tegevuse Eestis kooskõlla kontserni struktuuriga teistes riikides ja jaotada tegevuse kaheks, teatas ettevõtte esindaja.

Austria Tabaki kontsernil on kaks, teineteisest sõltumatut strateegilist tegevusvaldkonda: tubakatoodete tootmine ning tubakatoodete impordi, transpordi ja muude logistiliste teenuste osutamine. Eestis esindavaid neid harusid vastavalt Tobaccoland Eesti AS ja Austria Tabak Eesti OÜ.

Tobaccoland Eesti ASi juhatuse esimehe Jaak Uusi sõnul on Austria Tabaki kontserni kuuluv Tobaccoland Eesti AS logistikafirma, mis pakub tubakatoodete importimise, ladustamise ning kaubandusele kättetoimetamise teenuseid kõikidele tubakatoodete tootjaile. Tulevikus hakatakse pakkuma analoogilisi teenuseid ka toiduainete ja esmatarbekaupade tootmisega tegelevatele firmadele.

Samasse kontserni kuuluv Austria Tabak Eesti OÜ tegeleb kaubamärkide Memphis, Trussardi, Arome Vanille, Rumba, Leek jt. esindamise ja müügi edendamisega.

Hetkel kuum