• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Suvi aitas PVC-katteid müüa

  Küsitletud PVC-põrandakatete müüjad kinnitasid kui ühest suust, et kolmandas kvartalis toimunud tõus oli igati ootuspärane. Vadim Apuhtin OÜst Kuldvillak mainis, et suvel läheb alati paremini kui kevadel ning tööd tuleb järjest juurde, nii et ei jõua äragi teha. Võrreldes II kvartaliga üle 6000 ruutmeetri rohkem ühiskondlike ruumide PVC-katteid müünud Kuldvillakul polnudki ühtegi suurt objekti. Põrandakatteid müüdi 300?500ruutmeetristele pindadele, mille seas olid mõned koolimajad, äripinnad ning Silmeti büroohoone.
  Apuhtin nentis, et kui riigitellimuste puhul pole PVC 200kroonine ruutmeetrihind mingi küsimus, siis äripindade puhul loetakse raha rohkem. Apuhtin märkis ka, et kõrgema kvaliteediga PVC-katted on isegi odavamaks läinud. ?Samuti on kliendid teadlikumaks muutunud, teevad vahet linoleumil ja PVC-l ning tunnevad huvi, mille poolest kallim põrandakate parem on,? nentis ta.
  Samuti müügimahte suurendanud ASi Lincona Konsult reklaamijuht Marge Viirg rõõmustas, et kliendid on hästi vastu võtnud uued põrandakatete seeriad ning kolmandas kvartalis tuli müügile palju uusi mustreid ja värvilahendusi. Uudisena pakub Lincona kõrgläikelisi PVC-katteid, mis on küll kallimad, aga ka paksemad ja säilitavad oma välimuse kauem.
  ASi Auma Expo direktor Arvi Mägin sõnas, et kvaliteetsed põrandakatted võimaldavad hoolduskuludes 30?50 kokkuhoidu. Loevad nii põrandamaterjali tehnilised omadused, disain ja kahtlemata hoone sissepääsudesse projekteeritud korralik puhastusala.
  Prognoosides neljanda kvartali müügitulemusi, lähevad aga põrandakatete importijate arvamused lahku. Vadim Apuhtin OÜst Kuldvillak arvab, et neljas kvartal tuleb aasta parim, seevastu Marge Viirg Lincona Konsuldist ei julge tõusu ennustada ja arvab, et müük võib pigem langeda.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
S&P 500 ja Dow Jones seadsid uued rekordid
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Konkurentsiamet soovitab taastuvenergia toetused üle vaadata
Börsihinna püsiv tõus tähendab konkurentsiameti hinnangul seda, et senised toetused ei ole enam nende andmise eesmärgiga kooskõlas ning neid tuleks vähendada börsihinnaga sidumise teel.
Börsihinna püsiv tõus tähendab konkurentsiameti hinnangul seda, et senised toetused ei ole enam nende andmise eesmärgiga kooskõlas ning neid tuleks vähendada börsihinnaga sidumise teel.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,