• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Grand Vitara sobib meie nirudele teedele

  Meie halbade teeolude juures on pool aastat tagasi soetatud Suzuki Grand Vitarad hästi vastu pidanud ning näidanud oma valmisolekut mistahes teeoludeks.
  Suzuki Grand Vitara tuli paar aastat tagasi turule hoopis teise kvaliteediga, mis oli tema eelkäijal, Suzuki Vitaral. Ja mitte ainult. Ka välimuse poolest ei anna neid omavahel võrreldagi. Kui tavaline Vitara on väike ja kitsas, siis Grand Vitaral on laiust samapalju kui klass suuremal Nissan Terranol. Tõeliselt meeldiv maastikuauto, millele pole tehnika osas erilist ette heita.
  Grand Vitara rooli istudes on erinevus sõiduautoga koheselt tuntav. Käigud on lühemad, kiirendus suuremal kiirusel pole nii hea kui sõiduautol. Samas teevad väikesed gabariidid auto kergesti juhitavaks ka naisterahvastele. Väljavaade autost on parem tänu kõrgusele.
  Mootorimüra kostab salongi kiirendamistel ning maanteel suurema kiiruse juures. Auto on jäiga vedrustusega nagu maasturid ikka. Samas on ta tavalisest Vitarast pehmem, auke ja teepinna ebatasasusi talub hästi. Hoogu tuleb vähendada treppi sõidetud teel, kus auto tagaosa kipub ära libisema.
  Maastikul on Grand Vitara vaatamata oma väiksusele tõsine tegija. Autol on kõik vajalik olemas: lülitatav nelikvedu ja aeglusti. Armatuurlaud koos kõikide nuppude-lülititega on selgelt loetav ja konkreetne. Ei mingit ülepakutud disaini-lihtne ja praktiline.
  Autos on piisavalt panipaiku, tagaistmete seljatugede kalle on muudetav. See lubab oluliselt suurendada pakiruumi mahtu. Kui vaja suuri esemeid vedada, saab tagaistmed siledaks põrandaks kokku lasta.
  Kuigi auto tundub väliselt väike, mahuvad langetatud istmetega autosse lisaks kahele inimesele ka nende mägijalgrattad ning muu varustus.
  Grand Vitara standardvarustuses on juhi ja kaassõitja turvapadjad, ABSpidurid on võimalik juurde tellida. Juba tehasest tulles on auto varustatud immobilisaatoriga, elektriliste aknatõstukite ning kesklukustusega. Stereo osas on väärt lahendus see, et tagumised kõlarid on paigaldatud lakke ning isegi auto pakiruumi täisladumisel ei sumbu heli kottide-kohvrite vahele.
  Seati esindaja Tallinnas on AS Japauto. Firma plussiks on tema suhteline väiksus, juhtkond ei ole igapäevatööst eemaldunud ning otsused sünnivad kiiresti. Müügiosakond on asjatundlik, hinnapakkumised saabuvad kiiresti ning autod samuti.
  Tehnilise hoolduse ja remondi poole pealt võib esile tuua meistrite püüdlikkust ning tahet kliendi probleeme lahendada. Suzuki varuosadega harilikult probleeme pole tänu vahelaole Soomes, kust detalid saabuvad mõne päevaga.
  Autor: Paul Reinula
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Täna on valimispäev – viimane võimalus oma hääl anda! Eelhääletamisel osales 39,6% valijatest
448 valimisjaoskonda üle Eesti on täna avatud kella 9.00 hommikul kuni kella 20.00 õhtul. Valija saab oma linnas või vallas, Tallinnas linnaosas hääletada ükskõik millises jaoskonnas.
448 valimisjaoskonda üle Eesti on täna avatud kella 9.00 hommikul kuni kella 20.00 õhtul. Valija saab oma linnas või vallas, Tallinnas linnaosas hääletada ükskõik millises jaoskonnas.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.