• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA aktsiaturud spekuleerisid reedel Bushi võidule

  Ühendriikide aktsiaturgudel liikusid aktsiate hinnad reedel tänupühadejärgsele päevale traditsiooniliselt tõususuunas.

  Madala käibega kauplemispäeva tähelepanu keskmes oli viimasel ajal enim kannatanud tehnoloogiasektor, mille hinnatasemed on osa investorite meelest muutunud piisavalt atraktiivseteks. Eelmise nädala lõikes 4 protsenti kaotanud Nasdaqi üldindeks kerkis reedel 5,41 protsenti 2904,38 punktile.
  Enimkaubeldud aktsiateks olid selliste suure kapitalisat-siooniga ettevõtete aktsiad, nagu Yahoo! Dell ja World-Com. Positiivse tõuke andis turule ka Florida ülemkohtu neljapäevane otsus mitte jätkata ühes demokraatide kantsiks peetavas maakonnas häälte käsitsi ülelugemist. Selline otsus pani turud spekuleerima aktsiaturu seisukohalt paremaks presidendikandidaadiks peetava G. W. Bushi võidule.
  Ka New Yorgi börsi meelestatus oli kergelt positiivne ning Dow tehnoloogiasektori komponendid IBM, Microsoft ja Intel viisid indeksi vaikse päeva lõpuks 0,63 protsendiga plussi 10 470,23 punktile
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.