• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eestikeelset päevalehte loeb 62% elanikest

  Tänavu sügisese 61,7 protsendist kõrgem vähemalt ühe eestikeelse päevalehe loetavus on olnud vaid mullu sügisel, mil vastav näitaja oli 15?74aastaste inimeste seas 62 protsenti, teatas BMF Gallup Media juhataja Margo Veskimägi. Vähemalt ühte üleriigilist päevalehte loeb seejuures 74 protsenti inimestest ning vähemalt ühte Eestis ilmuvat ajalehte loeb 95 protsenti 15?74aastasest elanikkonnast.
  Tänavu septembris, oktoobris ja novembris kolmes küsitluslaines läbi viidud meediauuringu alusel loeb vähemalt ühte regionaalset lehte 68 protsenti elanikest, nädalalehtede puhul on vastav näitaja 77 protsenti. Vähemalt ühte tasuta levitatavat lehte luges sügisel 39 protsenti ning vähemalt ühte siin ilmuvat venekeelset väljaannet 33 protsenti 15?74aastasest elanikkonnast.
  BMF Gallup Media uuringu kohaselt olid loetavaimad väljaanded tänavu sügisel Postimees 283 000 ning SL Õhtuleht 268 000 lugejaga. Kroonika lugejaskonna suurus on meediauuringu alusel 224 000, Linnalehel 221 000, Eesti Päevalehel 202 000, Telelehel 172 000, Eesti Ekspressil 162 000, Maalehel 146 000, Seltskonnal 143 000 ning Kodukirjal 140 000 inimest.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Trumpi meediaaktsia teeb börsil muljetavaldavaid hüppeid
Eile Donald Trumpi uue meediafirmaga liitumisest teatanud DWAC jätkab täna Nasdaqil trallitamist, hüpates kümneid protsente üles ja alla.
Eile Donald Trumpi uue meediafirmaga liitumisest teatanud DWAC jätkab täna Nasdaqil trallitamist, hüpates kümneid protsente üles ja alla.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.