Sulev Oll • 13. detsember 2000 kell 14:52

Jaana Padrik keelitas olema põhimõttekindel

Täna toimunud seminaril 'Sisekontroll kohalikul tasandil ning poliitiline korruptsioon' oponeeris Tallinna linnavalitsuse revisjonikomisjoni endise juhi Viktor Vassiljevi ettekandele komisjoni praegune juht Jaana Padrik.

Vassiljevi välja toodud rohkeid võimalikke korruptsiooniohte pidas Padrik rohkem teoreetilisteks ja revisjonikomisjoni juhi isikuga kõrvaldatavateks. Näiteks, komisjoni juht peab ka oma koalitsioonipartnerite suhtes põhimõttekindlaks jääma, tõi Padrik näite oma tegevusest.

Küsimusele, kas liigne printsipiaalsus ei või saatuslikuks saada tema edasisele poliitilisele karjäärile, vastas Padrik, et on sellele mõelnud. 'Sellele vaatamata tuleb oma tööd järjekindlalt teha,' sõnas Padrik.

Hetkel kuum