• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Euro kurss on nelja kuu tugevaim

  Euro kurss kerkis eile USA dollari suhtes nelja kuu kõrgeimale tasemele, sest turuosaliste üldise meelsuse kohaselt jätkub USA majanduskasvu aeglustumine. Taolise signaaliga tuli üleeile avalikkuse ette ka USA Föderaalreserv, kes hoiatas esmakordselt viimase kahe aasta jooksul, et majanduse nõrkus võib Ühendriikidele olla inflatsioonist ohtlikum. USA keskpanga avaldus, mis tuli analüütikutele üllatusena, oli samas kindlaks signaaliks, et Fed võib alandada baasintressi juba jaanuaris ja tervelt 0,50 protsendipunkti võrra.
  USA aktsiaturud reageerisid keskpanga avaldusele langusega, madalamate hoiuste perspektiiv ajendas investoreid dollaripositsioone likvideerima.
  Keskpäevaks oli Euroopa ühisraha tugevnenud 0,9085 dollarit, mis teeb USD kursiks 17,22 krooni. Nii kõrge oli euro kurss viimati 18. augustil. Eesti Pank fikseeris dollari ametlikuks kursiks 17,42776 krooni.
  Europõhjalised väärtpaberid muutuvad järjest populaarsemaks. Saksamaa riiklike võlakirjade eilne oksjon oli väga populaarne. Eurooplased on hakanud oma investeeringuid USAst välja tooma ja investeerivad taas Vanasse Maailma.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.