Hinnalangus kütusetanklates

19. jaanuar 2001, 12:42

Pärast eilset umbes 15-sendilist hinnalangetamist Neste ja Statoli tanklates maksab bensiin 95 Statoilis 9.75, Nestes aga 9.50. Diislikütuse hinnad on vastavalt 9.85 ja 9.60. Nestega samad hinnad on Statoilile kuuluvas ainsas automaattanklas 123.

Küsimusele, miks eile hinda langetati, vastas Neste Eesti AS jaemüügijuht Artur Praun, et selle ajendas konkurentide tegevus. 'Hinda alandada vóimaldas aga maailmaturuhind ja dollari kursi tase,' ütles Praun.

Statoil Eesti turundusjuhi Hede-Kerstin Luige sõnul võimaldas neil hinda langetada kütuse odavam sisseostuhind.

Edasisi hinnahuutusi polnud ei Praun ega Luik nõus kommenteerima. 'Ma ei saa ka hommikul kindlalt öelda, et kütuse hind õhtuks muutuda ei võiks,' sõnas Praun.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing