Incap Electronics laiendab tootmist Kuressaares

ÄP Online 05. veebruar 2001, 00:00

Incap Electronicsi president Kari Saarinen ütles, et Incap Electronics Estonia OÜ senine tootmismaht on mullu kevadel omandatud tehasehoonetes olnud suhteliselt väike ning põhirõhk on asetatud tootmispindade renoveerimisele.

?Renoveeritud hoonesse hakkame kolima järgmisel kuul ning seejärel kaalume tõsiselt ka tootmise laiendamist ja töötajaskonna arvu suurendamist,? lausus Saarinen.

Ta ei soovinud veel prognoosida, millises mahus täpselt Eesti tütarettevõtte laieneb, sest see sõltub nii tellimustest kui ka kvalifitseeritud tööjõu palkamise võimalustest.

Eesti tehase toodang sisaldab nii elektroonikakomponentide kokkupanekut kui ka nende testimist ning ettevõte ekspordib toodangut põhiliselt Skandinaavia turgudele. Komponentide hankimisel kasutab Incap Electronics Estonia nii välisriikidest imporditavat kui ka Eesti firmade toodangut.

Samaaegselt Eesti tehase laiendamisega suurendab Incap Electronics ka kolme Soome tehase tootmismahtu, sest ettevõte prognoosib oma tegevusharus Saarineni sõnul tugeva kasvu jätkumist vähemalt paaril aastal. ?Incap Electronicsi kasv ületab elektroonika allhanketööstussektori keskmist kasvu,? lisas ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:06
    Otsi:

    Ava täpsem otsing