Uninet: see on umbusaldusavaldus sideametile

13. veebruar 2001, 15:05

'Lõpptulemus on hea, mis tähendab, et seadusega kinnitatud hinnad on õigel tasemel,' rääkis sidefirma Uninet Markus Nisula muudetud telekomiseadusest. 'Paraku tundub mulle, et kui riigikogu hakkab kinnitama selliseid asju, nagu seda on ET sidumistasude suurused, on see tõsine umbusaldusavaldus Sideametile.'

'Euroopas sellist praktikat ei tunta, et parlament sekkuks telekommunikatsioonituru reguleerimisse,' lisas Nisula. 'Meie arust on Sideamet suhteliselt hästi hakkama saanud, arvestades, et tegu on vägagi keerulise ülesandega.'

Riigikogu võttis täna teisel lugemisel telekommunikatsiooniseaduse muutmise seaduse, mis määratleb, mis tasudega peab Eesti Telefon sõlmima teiste operaatoritega võrgusidumislepinguid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing