Ülo Toomsalu • 12 märts 2001

Mõisa lõbujanust teadev naine kadunud

Läinud nädala teisipäeval õhtul striptiisibaaris Lily väidetavalt Tallinna linnapead 1200 krooni eest lõbustanud Svetlana pole neljandat päeva tööle ilmunud, kirjutab Eesti Päevaleht.

Riigikogu Keskfraktsiooni liikme ja ekspolitseiniku Koit Pikaro sõnul puuduvad tal luureandmed naise liikumise kohta. Ta lausus, et võib oma töökogemuste põhjal oletada, et näiteks ärimees Meelis Lao või tema sõbrad on saatnud 30aastase naise välismaale puhkusele.

?Või on teda tööl hirmutatud, ja kuna Lily omanikule kuulub veel bordelle, siis on saadetud niiöelda põranda alla tegutsema,? ütles Pikaro. ?Ja kui vaadata ka kohtuprotsessidel liigselt suud kulutanud inimestega juhtunud õnnetusi, ei saa välistada, et Svetlanaga võib olla juhtunud õnnetus.?

Tallinna politsei korrapidaja kinnitas eile hilisõhtul, et Svetlana M. pole tagaotsitavaks kuulutatud.

Hetkel kuum