Vilve Torn • 22. märts 2001 • 1 min
Jaga lugu:

Briti tippdisainer mattis oma kleidid mulla alla

Homme avatakse Tallinna Kunstihoones näitus 'Fabric Of Fashion', kus on esindatud viieteistkümne Briti tippdisaineri tööd, nende hulgas ka Hussein Chalayani looming. Viimane sai kuulsaks oma enneolematu stiili poolest. Ta mattis oma diplomitöökollektsiooni sõbra aeda ja kaevas selle sealt välja alles vahetult enne showd.

Ka Tallinna näitusel on võimalik vaadata kunstniku siidkleiti, mida on vanutamise eesmärgil mulla all hoitud.

Näitust esitleti esmakordselt eelmise aasta lõpus Londonis Crafts Councili galeriis, kus kahe kuu jooksul külastas seda 12 000 inimest. Londonist viidi näitus Helsingisse, kust see nüüd Eestisse jõudis.Näitus jääb avatuks 15. aprillini

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt