Ärimees Koit Uusi visadus kannab vilja

26. märts 2001, 09:25

Koit Uus, Jaak Kanepi ja Ingrid Raag võivad saada pärast kolm aastat kestnud vaidlusi Haapsalu Tarbijate Ühistu (HTÜ) liikmeks, kui ühistu üldkoosolek nende sooviavalduse vastu võtab, teatas Lääne Elu.

Tallinna ringkonnakohus tühistas Lääne maakohtu otsuse, millega jäeti rahuldamata Haapsalu KEKi peadirektori ja Tallinna Sadama nõukogu esimehe Koit Uusi ning Haapsalu KEKi juristi Ingrid Raagi hagi neid liikmeks võtmast keeldunud HTÜ vastu.

Raag ütles eile Lääne Elule, et esitab koos Uusi ja Jaak Kanepiga ühistu 30. märtsi üldkoosolekule uue liikmeks astumise avalduse. HTÜ juhatuse esimees Raimond Lunev ütles, et ei vaidlusta ringkonnakohtu otsust. ?Ma ei oska ennustada üldkoosoleku otsust,? lausus ta.

Raag on varem öelnud, et soovib ühistu liikmena kasutada allahindlust ETK kauplustes. Novembris rahuldas Lääne maakohus kinnisvaraärimehe, linnavoliniku ja Haapsalu KEKi asepeadirektori Jaak Kanepi hagi teda liikmeks võtmast keeldunud HTÜ vastu.

Kummaline vaidlus Läänemaa kahe mõjuka organisatsiooni vahel on kestnud ligi kolm aastat. Lunevi sõnul on ligi 100 miljoni krooni suuruse aastakäibega HTÜ?l üle 200 liikme.

Uudise vahendas Andrus Karnau

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing