Algab Harju tänava hoonestamine

23. aprill 2001, 00:00

Tallinnas Harju tänaval asuva maa õigusjärgsete omanike ja Tallinna linnavõimude eilsel nõupidamisel otsustati võimalikult kiiresti asuda Harju tänavat taastama, ütles abilinnapea Jaak Saarniit. Abilinnapea sõnul otsustati alustada Harju-Niguliste-Rüütli tänava vahelise ala detailplaneeringut. Ehitustööd ei alga Saarniidu sõnul Harju tänaval enne järgmist kevadet.

Hetkeseis: Ehitustööd ei ole Harju tänava äärsel maa-alal alanud ka viis aastat hiljem. Tõsi, nagu väidab kruntide omanikke ühendava OÜ Gelsea tellimusel ala hoonestamisega tegeleva kinnisvarafirma Uus Maa projektijuht Andres Suurna, on detailplaneering linnaametitelt kooskõlastusi kogumas ja Harju tänava äärde tuleb hotell või restoran.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing