Kapo pikendas Saaremaa Laevakompanii kriminaalasja uurimist

26. aprill 2001, 12:15

Kaitsepolitsei pikendas ASi Saaremaa Laevakompanii kriminaalasja uurimistähtaega, mis käsitleb võimalikku raamatupidamisandmete moonutamist, varjamist või hävitamist, teatab uudisteagentuur ETA.

Kaitsepolitseiamet pressiesindaja Henno Kuurmann ütles, et kuna materjalid on mahukad, pikendas kapo uurimistähtaega.

Ettevõtet kahtlustatakse osade raamatupidamisandmete moonutamises, varjamises või hävitamises. 'Kuigi kapo otsis läbi ka Saaremaa Laevakompanii nõukogu liikme Vjatsheslav Leedo ning juhatuse liikmete Tõnis Rihvki ja Alar Tõru kodud, pole tänaseni kellelegi neist süüdistust esitatud,' lisas Kuurmann.

Kriminaalasja raames kontrollitakse, kas Saaremaa Laevakompanii poolt teede- ja sideministeeriumile esitatud andmed perioodil 1996-2000 Virtsu-Kuivastu ja Rohuküla-Heltermaa liinil teostatud reisijate ja sõidukite üleveo, teostatud remontööde ja kütusekulu kohta vastavad tegelikkusele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing