Kuidas elad, Rannamaa?

ÄP 04. mai 2001, 00:00

Järgmisel nädalavahetusel korraldab Eesti Roheline Liikumine ja ajakiri Loodus järjekordse rattaretke. Sedakorda minnakse vaatama, kuidas elab Loode-Eesti rannamaa. Retke teemad on projekt Natura 2000, iga mehe õigus ja roheline energia.

Kolmepäevase matka pikkus on ca 190 km. Retk algab Vasalemma põhikooli staadionilt reedel kl 12 ja lõpeb Padise kloostri juures pühapäeval kl 14. Tee peale jäävad muu hulgas Ämari, Harju-Risti, Keibu, Dirhami, Riguldi, Paslepa, Pürksi ja Veskijärv. Matka marsruut on märgitud igale osavõtjale antavale kaardile ning looduses viidastatud, infot vaatamisväärsuste kohta antakse retke käigus. Õhtuti toimuvad laagripaikades seminarid, simmanid ja ühislõke.

Rattamatkale saab registreerida 10. maini Tallinnas ajakirja Loodus toimetuses ja Tartus Eesti Roheliste Liikumise kontoris. Osavõtumaks on 210 krooni, üliõpilastele ja pensionäridele 180 krooni. Selle eest saab iga osaleja osavõtjamärgise, retkeinfo ja kaardi ( ajakirja Loodus erinumber), sooja toidu (supp või puder ja tee) laagripaikades kahel hommikul ja õhtul, esma- ja tehnoabi teel ning laagripaikades, samuti jälgida Eurovisiooni otseülekannet suurel ekraanil, osaleda simmanitel (esimesel päeval Justament, teisel päeval Ivo Linna ja Anti Kammiste) ning lõpuüritusel (Dagö). Iga osaleja peab retkele kaasa võtma korras jalgratta, telgi, matkavarustuse, toidunõud ja haigekassakaardi.

R?P 11.?13. maini
Vasalemma?Vihterpalu?Nõva?Noarootsi?Padise
info ajakirja Loodus toimetuses (Tallinn, Koidu 80), tel 648 1740, 056 476 297, http://www.online.ee/~loodus või tel 1188

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing