Ühistu tahab ASilt Tallinna Vesi erilepingut

10. mai 2001, 08:12

Monopoolne suurettevõte Tallinna Vesi sulges 360 elanikuga Mustamäe paneelmaja kanalisatsiooni, sundimaks korteriühistut loobuma soovist kirjutada teenuslepingusse sisse nõudeid vee kvaliteedile ja survele ning veefirmavastaste leppetrahvide võimalikkusele, kirjutab Postimees.

Keldrikorrusele saunaga tervisekeskuse ja gaasikatlamaja rajanud uuendusmeelset korteriühistut Mustamäe tee 149 juhtiv Mart Vinnal ütles, et vaidlus monopoolse veefirmaga on kestnud juba eelmise aasta veebruarist.

?Nad keelduvad meie pakutavaid punkte sisse kirjutamast ja nõuavad ultimatiivselt lepingu sõlmimist,? lausus Vinnal. ?Me ei saa alla kirjutada lepingule, kus teenindajal on kõik õigused ja kliendil ainult kohustused. Nad ei taha luua pretsedenti, kus kirjas nõudmised teenuse kvaliteedile.?

Tallinna Vee kliendiosakonna juhataja Harri Keba ütles eile Postimehele, et firma keeldub ühistu pakutud lepingule alla kirjutamast. ?Nad kuuluvad teatud piirkonda ja kõigile nendele tarbijatele kehtivad sarnased tingimused,? lisas ta. ?Me ei saa teha erandit.?

Keba sõnul sulges Tallinna Vesi ühistu kanalisatsiooni põhjusel, et maja tarbib vett omavoliliselt juba eelmise aasta veebruarist ega ole selle eest tasunud, võlasumma on kasvanud juba 270 000 kroonini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing