Maapankurite leek kustub

15. mai 2001, 00:00

Möödunud aasta lõpus nelja panga ühinemisel tekkinud moodustisele, mis 10.mail ennast Eesti Maapangaks kutsuma hakkas, head tulevikku ennustada ei saa, Eesti Pangast moratooriumiotsuse tulek on ilmselt vaid aja küsimus. Seis on tõepoolest karm, kuna Eesti Maapanga alustugesid murendab liiga palju halbu fakte.

Hetkeseis: Maapank sündis invaliidina. Äripäev sai kirjutada hulga juhtkirju, kus viitas panga raskele olukorrale ja tarvidusele midagi kardinaalset ette võtta. Asjata. Panka poputati ja putitati kuni tema kuulusetu lõpuni. 24.augustil 1998. aastal kuulutas Tallinna Linnakohus välja ASi Eesti Maapank pankroti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing