Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Tervistav salat Lollo Rossost
Vahelduseks tavalisele lehtsalatile soovitab kokk-konsultant Sven Azojan valmistada maitsva ja tervisliku salati vahemerelist päritolu Lollo Rossost. Eesti toidukauplustes juba mõnda aega müügil olev säbrulise servaga, punase- ja rohelisekirjute kähardunud lehtedega Lollo Rosso on värske ning mõnusalt suulage kõditava, kergelt kirbe maitsega.
Koos lõhnalt ja maitselt sidrunit meenutava koriandri, toitvate India pähklite ning maheda oliiviõliga maitseb Lollo Rosso võrratult hästi. Lisaks peletab madala kalorsusega vitamiinipomm kehast viimsedki kevadväsimuse riismed.