Mundris mehed pilli taga

ÄP 25. mai 2001, 00:00

Rahvusvahelisest sõjaväeorkestrite festivalist võtavad osa kaitseväe orkester, piirivalveorkester ja politseiorkester, külalistest on oodata Gebirgsmusikkorps 8 (Saksamaa), Leningradi sõjaväeringkonna staabi orkestrit ning Rootsi armee trummiorkestrit. Festivali esimesel päeval, 31. mail toimuvad kontserdid Võrus, Viljandis, Põlvas, Elvas, Otepääl ja Põltsamaal. 1. juunil annavad orkestrid vabaõhukontserdi Tartus, samuti saab Emajõe Ateenas vaadata orkestrite suurt vigurmarssimist. Festivali põhikontsert toimub laupäeval Tallinna kergejõustikuhallis, suur vigurmarssimine ja festivali lõpetamine aga pühapäeval Tallinnas Vabaduse väljakul.

Rahvusvaheline sõjaväeorkestrite festival ?Est-tattoo?
31.05.?03.06.
Tallinn, Tartu, Võru, Põlva, Põltsamaa, Viljandi, Elva, Otepää

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing