Savisaare arvates sobiks Tallinna linnapeaks Tõnis Palts

29. mai 2001, 12:20

Kui tõsiselt kaaluda Mõisa-järgset olukorda, siis minu ettekujutuses oleks hea linnapea kandidaat Levicom Broadband OÜ nõukogu esimees Tõnis Palts, teatas Keskerakonna esimees Edgar Savisaar erakonna poolt saadetud pressiteates.

'Tegu on mitte ainult hea majandusmehega, kes on suutnud oma firma järjele aidata. Palts on ka osav poliitiline suhtekorraldaja, kes oskab leida ühist keelt väga erinevate poliitikute ja avaliku elu tegelastega,' ütles Savisaar. 'Oleme temaga väga head tuttavad, kes on kümneid kordi koos lõunat söönud ja mitmesuguseid linna- ja riigiasju arutanud.'

Savisaar lisas, et ka üks tema hea sõber Reformierakonnast on Tõnis Paltsi kandidaati väga toetanud, mistõttu võib arvata,et see mees leiaks Tallinna linnavolikogus laiemat poolehoidu. Igatahes kaalub Keskerakond tõsiselt erinevaid kandidaate linnapea kohale nii oma erakonna ridadest kui ka mujalt.

Levicom Broadbandi nõukogu esimees Tõnis Palts viibib selle nädala esmaspäevast Eesti suurettevõtjate assotsiatsiooni (ESEA) traditsioonilisel aastaseminaril Ameerika Ühendriikides. ESEA juhatuse esimehe Urmas Sõõrumaa juhitav delegatsioon saabub Ühendriikidest tagasi 6. juunil.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing