Börsi nõukogu aseesimees -- Jouni Torasvirta

ÄP Online 30. mai 2001, 00:00

Nõukogu nimetas Gert Tiivase ja Jaanus Erlemanni Tallinna väärtpaberibörsi (TVB) juhatuse liikmeteks ning Tiivase juhatuse esimeheks järgnevaks kolmeks aastaks.

Nõukogu otsustas anda TVB juhatusele volitused konsulteerida TVB grupi liikmete, kontohaldurite, emitentide, aktsionäride ning teiste huvigruppidega kõigi oluliste muudatuse suhtes TVB reglemendis ja Eesti Väärtpaberite Keskdepositooriumi (EVK) reeglites.

Nõukogu arutas grupi ettevõtete tegevusi ja prioriteete aastal 2001, pöörates erilist tähelepanu Helsingi börsi (HEX) ja TVB integratsiooniplaanile. Integratsiooniprojekti eesmärk on alustada Eesti aktsiatega HEXi süsteemis kauplemist selle aasta lõpuks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing