Tartu veekeskuse juhi konkursi võitis Tarmo Pedjasaar

05. juuni 2001, 08:48

OÜ Tartu Veekeskus nõukogu tunnistas Tartu vee- ja tervisekeskuse juhi konkursi võitjaks ASi ICI Trust juhataja Tarmo Pedjasaare (33), kirjutab Tartu Postimees.

Veekeskuse nõukogu esimees Verni Loodmaa nentis, et kõik neli kandidaati, kes 25 konkursil osalenust lõppvooru pääsesid, olid väga tugevad. Tartu Ülikooli õigusteaduskonna lõpetanud Pedjasaare eelistamise määras Loodmaa sõnul tema mitmekülgsus.

?Ühelt poolt on tal nii tugev juriidiline kui majanduslik teadmistebaas,? tõdes Loodmaa. ?Teisalt on tal kogemusi sportliku meelelahutuse organiseerimisel - lisaks ICI Trustile kuulub ta OÜ Munamäe Puhkekeskus juhatusse.?

Tarmo Pedjasaar ütles, et otsustas veekeskuse juhatajaks kandideerida, lootes spordi- ja meelelahutuspaiga käimavedamisest kujunevat huvitavat väljakutset. Seitse aastat tagasi väärtpaberivahenduse ja börsimaakleri teenuseid pakkuva ICI Trusti käima vedanud Pedjasaar kinnitas, et jääb ka edaspidi firma osanikuks.

OÜ Tartu Veekeskus nõukogusse kuuluvad lisaks volikogu arengu- ja planeerimiskomisjoni esimehele Verni Loodmaale linnavolinikud Parvel Pruunsild, Toomas Mustimets ja Peep Pree ning Ösel Foodsi esindajana Kuldar Leis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing