Nokia esimese poolaasta tulemused ületasid ootusi

ÄP 20. juuli 2001, 00:00

Nokia käive küündis teises kvartalis 7,346 mld euroni ehk 5% kõrgemale kui mullu samal ajal. Nokia Networksi müügikäive kukkus teises kvartalis 2%, kuid Nokia Mobile Phones käive näitas 10%st edasiminekut.

Nokia kasum aktsia kohta (EPS) langes teises kvartalis 0,17 euroni, jäädes ettevõtte poolt kasumihoiatuse käigus prognoositud vahemiku ülemisse äärde. Analüütikud olid oodanud kasumiks aktsia kohta 0,16 eurot.

Nokia juht Jorma Ollila on kontserni käekäigu suhtes optimistlik. Prognooside kohaselt saavutab kontsern järgmisel aastal 25?35% käibe kasvu viimase aja 5% kasvu asemel.

?Toetudes meie võimekusele juhtida käibekapitali ja kulusid kontrolli all hoida, oleme me suutelised säilitama oma juhtpositsiooni turul, samal ajal alal hoides kasumilikkust ja positiivset rahavooge,? teatas Ollila ettevõtte majandustulemusi kommenteerides.

Me usume kindlalt oma pikaajalistesse võimalustesse mobiilsideturul. Järgmisel aastal, kui kõigi prognooside kohaselt hakkab mobiilsideturg kosuma, oleme unikaalsel positsioonil, et muuta veel tugevamaks, lisas Ollila.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:44

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing