Oanda.com aitab reisijat

ÄP 20. juuli 2001, 00:00

www.oanda.com

Sellelt finantslehelt võib leida kõikvõimalikke valuutakalkulaatoreid ja lasta neid vormida rahakoti vahel kaasa võetavateks spikriteks just oma maitse järgi. Kogu maailma haruldased valuutad on konverteeritavad Eesti kroonidesse Interbanki kursi järgi, esile saab kutsuda tabeleid, kus on kurss arvutatud ka VISA kaardilt võetavate maksude, levinud vahetuskursside või teenustasudega.

Oanda.com avaldab ka niinimetatud Big Maci hinnaindeksit, mille järgi saab McDonald?sis müüdava eine hinna järgi kindlaks teha riigi ligikaudse hinnataseme ja võrrelda seda teiste riikidega. Eestit küll Big Maci tabelis veel pole.

Peale valuutakonverterite on Oandas ka reisiinfo lingid: iga riigi reisiinfo alt leiab USA ametiasutuste poolt kogutud informatsiooni krediitkaartide esinemissageduse, kuritegevuse ja rahasüsteemi omapärade kohta.

Omaette huvitav teenus on Travel Expense Manager. Sinna saab lisada kõik oma reisikulutused, valida valuuta ja päevakursside alusel antakse soovitusi, kuidas oma rahaasjad seada. Valida saab 164 valuuta hulgast.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:44
    Otsi:

    Ava täpsem otsing