Kümnendik trahvituist vaevub maksma

25. juuli 2001, 12:04

Pärnumaa vabakutselised kohtutäiturid jõudsid kolme kuu jooksul sisse nõuda kümnendiku enne 1. märtsi menetluses olnud trahvinõuetest, kirjutab Pärnu Postimees.

1. märtsil, mil jõustus uus kohtutäiturite seadus, anti Pärnu linna ja maakonna viiele vabakutselisele kohtutäiturile üle täitevosakondade menetluses olnud 11 206 trahvinõuet summas 7 068 337 krooni, millest juuni lõpuks olid kohtutäiturid kätte saanud 790 764 krooni.

Kohtutäitur Eha Nikker ütles, et heal juhul reageerib 10 protsenti inimestest kutsele tulla kohtutäituri büroosse ja trahv ära maksta. Neile, kes kutsele ei reageeri, saadetakse ametlik teade. ?Kui nad ka siis ära ei maksa, tuleb raha nende pangakontolt võtta,? hoiatas Nikker.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing