Palju on Eestis elustiilimiljonäre?

27. juuli 2001, 00:00

Eelmisel aastal teenis üle miljoni krooni maksustatavat tulu vähemalt 287 Eesti inimest. Võrreldes 1999. aastaga, mil maksumiljonäre oli 164, on rikkuse kasvus toimunud kiire edasiminek. Aga riik ongi seda rikkam, mida rikkamad on tema kodanikud. Kuigi numbrite suurenemisel teeb oma töö ka inflatsioon, on rahapuu Eestis siiski hästi kasvama läinud.

Nüüd mündi teine pool. Hiljuti tuli käibele termin maksumiljonär. Nojah, tõepoolest on veel loto-, kasiino-, dividendi- ja kinnisvaramiljonärid. Aga ka palju samahästi kui töötuid, ent n-ö elustiilimiljonäre. Huvitav oleks maksuametilt nendegi arvu teada saada, rääkimata elustiilimiljonäridelt maksude kättesaamisest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing