Eesti Loto uus turundusjuht on Marika Streimann

13. august 2001, 12:13

Alates tänasest asub Eesti Loto turundusjuhina tööle Marika Streimann, kes seni juhtis AS Trio LSL turundustööd.

AS Eesti Loto juhatuse esimehe Monika Salu sõnul ootab uut turundusjuhti ees igati huvitav töö. ?AS Eesti Loto tegevusstrateegia uuendamisel oleme saavutanud juba edu väga heade majandustulemuste näol. Põhjalikult on muutumas ka ettevõtte struktuur. Nüüd on õige aeg viia uuele tasandile ka Eesti Loto turundustegevus,? ütles Monika Salu.

?Marika Streimann on tuntud oma ala suurepärase asjatundjana, usun, et Eesti Loto uuenemisse annab ta igati kaaluka panuse. Trio LSL pikaaegse turundusjuhina rajas ta igale grupi raadiojaamale erineva, sobivalt omanäolise turundusstrateegia,? kommenteeris Salu.

Marika Streimanni sõnul on Eesti Loto turundustegevuse juhtimine talle põnev väljakutse. ?Lotomängimine on valdkond, mis pakub häid võimalusi kliendikeskse turundustegevuse arendamiseks,? sõnas Streimann. ?Eesti Loto on viimasel ajal teinud läbi väga kiire arengu. Aga julgen juba praegu lubada, et kindlasti hakkab Eesti Loto oma tegevuse ja toodetega Eesti turul üha enam silma paistma.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing