Rahvusringhääling on poolik lahendus

22. august 2001, 00:00

Valitsus kiitis eile heaks seaduseelnõu, millega ühendatakse Eesti Raadio ja Eesti Televisioon Eesti Rahvusringhäälinguks. Eesmärk muidugi kulude kokkuhoid ja säästlikum majandamine. Eesmärk iseenesest ju õige, ent lahendus on poolik. Äripäev on endiselt seisukohal, et parim lahendus oleks ETV erastamine ja avalik-õiguslike telesaadete tellimine erakanalitelt. Vähempakkumise korras muidugi.

Paraku on poliitikutel endiselt soov maksumaksja raha eest üleval pidada eraldi asutust, mis avalik-õiguslikke saateid toodab ja edastab. ETV ja Eesti Raadio ühendamine ja püüe Ringhäälinguseadusega ETVst taas reklaam kaotada, on küll samm edasi, paraku aga poolik samm.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:48
    Otsi:

    Ava täpsem otsing