Lennart Meri ? ärimeeste soosik

24. august 2001, 00:00

Äripäev esitas paljudele tuntud ärimeestele ja majandustegelastele küsimuse, keda sooviksid nemad näha Eesti preisdendina. Ärimeeste soosikuna domineeris Lennart Meri. Mitmed ärimehed avaldasid arvamust, et presidenti peaks valima rahvas, mitte parlament. Väärtpaberispetsialistid ütlesid üsna üksmeelselt, et presidendi valimine aktsiaturule mõju ei avalda.

Makunõunik Enn Roose sõnul võiks preident olla iga normaalne inimene, sest presidendist sõltub nii vähe.

Hetkeseis: Lennart Meri on näidanud, et oskab vahel riiklikult tähtsaid asju endast sõltuma panna. Tänevu ei ole Äripäev ärimeeste presidendieelistusi veel küsinud. Viimane ES Turu-uuringute ASi uurimus valijameeste seas näitas, et hetlek on soosituim m kandidaat Toomas Savi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:49

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing