Tallinna Sadam erastatakse

28. august 2001, 00:00

Tallinna Sadama erastamiskontseptsioon on valmis ning valitsus on sellega põhimõtteliselt nõustunud, edasine areng sõltub erastamisagentuuri ning teede- ja sideministeeriumi koostööst, ütles viis aastat tagasi Äripäevale antud intervjuus erastamisagentuuri peaspetsialist Avo Annus. Kava järgi jäävad kaid ja maa nende all riigile ja see antakse pikaajalise kontsessioonilepinguga ühele firmale.

Hetkeseis: Viie aasta jooksul pole erastamisagentuur ja teede- ja sideministeerium suutnud Tallinna Sadama erastamise nimel koos tööd teha. Üksnes jutud sadama erastamisest on viimseil nädalail uut hoogu saanud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing