.com bürookaubamaja Eesti turule

ÄP 30. august 2001, 00:00

www.kulbert.com

Hoolimata võõrapäraselt kõlavast aadressist on www.kulbert.com Eesti tarbijaskonnale suunatud bürootehnika kaubamaja. Tootevalikust annab aimu kaubamajas esindatud firmade nimekiri: Taiwanis toodetud Firichi kassasüsteemide komponendid, Jaapani firmas Kyocera Corporation toodetud ECOSYS laserprinterid ning Epsoni tindi-, laser- ja maatriksprinterid, scannerid, digitaalkaamerad, videoprojektorid, kassaprinterid ning kassaekraanid.

Lehekülje kaudu võib leida ka kasutusjuhendeid ja draivereid kaubamaja poolt pakutavatele toodetele.

Erinevad tooted on grupeeritud, soovi korral saab sama grupi tooteid ka omavahel võrrelda. Juhul kui ise valida ei oska, on olemas kaunis virtuaalne assistent, kes oma küsimustega aitab kaasa õige valiku tegemisele. Eraldi menüüs on võimalik oma teadmisi täiendada ka sellistel teemadel nagu ?Mida peab teadma enne printeri ostmist? ning ?Sissejuhatus värviteooriasse?. Olemas on ka oma uudisterubriik ning võimalus leida lähim toodete edasimüüja klikitaval Eesti kaardil.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing