Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Kevadrullid on lihtne Hiina toit
Hiina lõunaosas paiknevast Kantonist pärinevad kevadrullid on nii Hiina kui teistes Aasia restoranides muutunud populaarseks eelroaks. Mitme restorani juhi sõnul ei ole põhjus hinnas ega moesuunas. Inimesed on kevadrullid menüüst enda jaoks avastanud ning söövad hea meelega juba ei-tea-mitmendat korda.
Puhkepäev pakub seekord koos Kuldse Draakoni Nepalist pärit peakoka Ramlal Chhetriga, kes andis lahkelt kevadrullide valmistamise retsepti, ning peakoka abilise Kim Punmagar Bahaduriga springrolls?ide tegemise võimalust. Tasub proovida, kas koduses õhkkonnas valminud kevadrullid kukuvad välja sama maitsvad kui restoranis.